El proper dia 7 de maig es realitzarà una jornada de voluntarietat ambiental per netejar de brossa el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

El proper dia 7 de maig es realitzarà una jornada de voluntarietat ambiental per netejar de brossa el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

Aquesta activitat es durà a terme en el marc de les jornades Let’s Clean Up Europe 2016, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. (http://www.ewwr.eu/es)

Organitzada per Creu Roja Montserrat i amb la col·laboració del Patronat de la Muntanya de Montserrat el proper dia 7 de maig es citarà a tothom a les 9h del mati a la Plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat.

Aquesta activitat, a més de la pròpia acció de neteja del Parc, pretén la educació i sensibilització sobre els nostres espais naturals i la gestió del residus, el voluntariat i la dinamització infantil.

A l’anterior esdeveniment, el 3 de gener, van participar més de 80 persones.

Cartell de l’activitat de recollida de residus al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

Publicat a General, Notícies Etiquetat amb: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*