Quatre noves rutes de senderisme a l’Hospitalet de l’Infant

  • Es donen a conèixer quatre noves rutes de senderisme a l’Hospitalet de l’Infant
  • A través d’un plànol informatiu i topogràfic que ha encarregat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament a l’empresa Piolet
Les quatre noves rutes tenen un caràcter familiar i lúdic. Foto: CostaDiari.cat

Les quatre noves rutes tenen un caràcter familiar i lúdic. Foto: CostaDiari.cat

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre Excursionista Serres del Mestral han dissenyat quatre noves rutes de senderisme a l’Hospitalet de l’Infant, per donar a conèixer uns senders i camins que van rehabilitar i senyalitzar conjuntament durant els anys 2013 i 2014.

Aquestes noves rutes s’han plasmat en un plànol informatiu, que el consistori va encarregar a l’empresa Piolet SL, on es marquen els quatre itineraris proposats: el del Barranc de Llèria, la Mola de Nadell, els Corralets i la Porrassa. Tots tenen com a punt de partida l’Hospitalet de l’Infant i un itinerari circular, amb una distància a recórrer d’entre 5 i 25 quilòmetres, aproximadament.

El plànol informatiu i topogràfic, que conté una descripció de cadascuna de les rutes i una base cartogràfica, estarà disponible a les oficines de Turisme i als establiments hotelers. També es podrà descarregar a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat

Aquests itineraris s’afegeixen a la dotzena de rutes de senderisme que el consistori i el Centre Excursionista Serres del Mestral van elaborar també l’any 2010, perquè els ciutadans i visitants poguessin gaudir igualment de la bellesa paisatgística del municipi, caracteritzada per la seva combinació de mar i muntanya.

Les quatre noves rutes, a diferència de les creades anteriorment, que tenen un caràcter més familiar i lúdic, presenten un major nivell de dificultat i estan més pensades per a les persones que volen fer esport.  Amb tot, passen també per indrets que permeten als caminants gaudir d’unes vistes espectaculars, com ara panoràmiques de la costa i les muntanyes litorals, paisatges protagonitzats pels característics marges de pedra seca de la zona; o pels barrancs existents a la part més plana de les muntanyes; o per l’espai natural protegit del Torn, etc.

Amb l’edició d’aquest material informatiu dels nous itineraris, l’Ajuntament vol «ampliar l’oferta turística i esportiva en el medi natural de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i difondre els recursos i el gran potencial natural del municipi», segons va afirmar la regidora d’Esports, Pilar Morales, en l’acte de presentació de les noves rutes, que va tenir lloc divendres passat, 15 de maig, a la Sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

Font: http://www.naciodigital.cat/delcamp/costadiari/noticia/2157/donen/coneixer/quatre/noves/rutes/senderisme/hospitalet/infant

Publicat a General, Notícies Etiquetat amb: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*